Galerii: kesklinnas algasid enne südaööd ettevalmistused Pence'i visiidiks

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna linnas algasid eile hilisõhtul ettevalmistused USA asepresidendi Mike Pence'i visiidiks. Pence saabub Eestisse kella poole 1 paiku.

Mike Pence ja tema abikaasa Karen Pence viibivad Eestis täna ja homme.

Turvameetmed USA teise mehe saabumisel on peaaegu samaväärsed 2014. aasta septembriga, mil Tallinna külastas toonane USA president Barack Obama. Politsei- ja piirivalveamet toob selleks kohale lisajõude kõikidest prefektuuridest.

Kella 12 ja 14 vahel sulgetakse liiklusele teekond lennujaama ja Swissoteli vahel 15 minutiks ajal, mil Pence'i autokolonn seal parasjagu liigub. Samuti kella 17 ja 19 vahel teekonnal Tornimäelt hotelli juurest Toompeale ja tagasi.

Sama toimub esmaspäeval kella 8.30 ja 9.30 vahel teekonnal Tornimäelt Kadriorgu. Seejärel kella 11 ja 12 vahel Kadriorust kaitseväe peastaapi ning lõpuks kella 13 ja 14 vahel marsruudil kaitseväe peastaap – lennujaam. Pärast seda ongi Pence'i visiit läbi ja tavapärane elu Tallinnas jätkub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles