Video: abivalmis naine aitas eksinud poisi ema juurde tagasi (1)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Põhja prefektuuri politseinikud olid neljapäeval tunnistajaks ülimalt emotsionaalsele hetkele, kui Tallinna vanalinnas kadunuks jäänud nelja-aastane poiss jõudis juhuslikult möödunud naise abiga oma ema juurde tagasi.

Mõni minut enne kella 11 sai häirekeskus ärevaks tegeva teate, et Tallinna vanalinnas on kaduma läinud nelja-aastane poiss. Koheselt edastati info kõikidele piirkonnas olevatele patrullidele ning vanalinnas jalgrattapatrullis olnud korrakaitsjad ning abipolitseinik asusid last otsima. Samal ajal hakkasid politsei korrapidajad linna valvekaameraid läbi töötama, vahendas Põhja prefektuur.

Veidi peale kella 11 helistas häirekeskusesse Kerli, kes märkas Olevimäest alla jalutamas last, kes tundus olevat segaduses ja eksinud. Kerli tegi lapsega juttu ning kuigi rääkisid nad erinevaid keeli, sai Kerli samas vanuses lapse emana kohe aru, et viimane vajab abi.

Ta võttis lapse korrakaitsjate saabumiseni enda hoole alla. Videokaamera salvestis jäädvustas emotsionaalse hetke, mil Pikal tänaval said kokku lapsele järgi tulnud politseinikud, murest murtud ema ning lapse leidnud Kerli. Tänulik ema kallistas Kerlit ning oli näha, et kivi on langenud kõikide asjaosaliste südametelt.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles