Pildid: kaks meest vehkis Aegnal õhkrelvaga, sekkuma pidi politsei (3)

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Aegna saarelt Tallinna poole sõitnud reisilaeval Monica juhtus täna intsident, kus kaatriga kohale sõitnud politsei pidas kinni kaks meest, kes olid varem Aegnal airsoft relvaga vehkinud.

Põhja prefektuuri piirivalvebüroo juht Ivo Utsar kirjutab sotsiaalmeedias, et täna tuli reageerida Aegna saarel toimunud vahejuhtumile. «Kaks mitte just selge mõtlemisega tegelast hakkasid «Rambo rolli» liiga sisseelama,» kirjutas Utsar. «Häirisid inimesi, kui vehkisid airsoft relvaga, ühel tegelasel oli ka korralik väits kaasas.»

Sellistele väljakutsetele reageerib politsei Utsari sõnul kiiresti ja tegutseb resoluutselt. Tallinnast startisid kiiresti mootorpaat M-15 ja politseikaater Merelõvi koos Kesklinna politseijaoskonna patrullidega.

Samal ajal olid mehed jõudnud juba reisilaev Monica pardale minna ja tagasiteed Tallinna alustada. Politsei reageerinud meeskonnad võtsid vastu otsuse, et olukord tuleb kontrolli alla võtta juba merel.

«Toimus pardumine r/l Monicale ja isikute kiire kinnipidamine. Tubli töö!» lisas Utsar.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles