Londoni lennu reisijad ootasid Tallinnas neli tundi lennukis ärasõitu

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil on Easyjet lennuk.
Pildil on Easyjet lennuk. Foto: Liis Treimann

Lennufirma EasyJet lennuk, mis pidi täna kell 16.20 Tallinnast Londonisse lendama, tõusis õhku alles kell 20.22, kuid reisijaid vahepealse aja vältel lennukist välja ei lastud.

Tallinna lennujaama pressiesindaja Priit Koff kinnitas portaalile Rus.Postimees informatsiooni lennu EZY 8446 viibimisest.

Koffi sõnul lõhkes Londoni Gatwicki lennujaamas ühel Kanada lennukil rehv, mille tõttu suleti üks maandumisrada ning EasyJeti lend tuli edasi lükata. Praegu ootavad piloodid oma Briti kolleegidelt teadet.

Pressiesindaja märkis, et lennufirma otsustas reisijaid lennukist mitte välja lasta. «Sellised otsused kuuluvad lennufirma kompetentsi,» ütles Koff, lisades, et kui reisijaid lennukist välja lasta, siis see protseduur, nagu ka korduv registreerimine võtavad palju aega, aga luba õhku tõusmiseks võib tulla iga hetk.

Hiljem kinnitas pressiesindaja Postimehele, et lennuk startis Tallinnast kell 20.22.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles