Tallinna oma tänavapuhastusfirma otsus võib tulla veel sel kevadel

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn plaanib oma tänavapuhastusfirma loomist ning senistest partneritest loobumist.
Tallinn plaanib oma tänavapuhastusfirma loomist ning senistest partneritest loobumist. Foto: Mihkel Maripuu

Täna kohtus Tallinna vastne abilinnapea Kalle Klandorf kommunaalameti juhataja Ain Valdmanniga, et arutada linna oma tänavapuhastusfirma loomist. Selgus, et on vaja teha veel mõned arvutused, kuid ettevõtte loomise või mitteloomise otsus võib tulla enne suve.

Klandorf mainis, et abilinnapeana on ta töötanud alles liiga vähe aega ning pole jõudnud tutvuda kõigi linna oma tänavapuhastusfirma loomise dokumentidega. Täna oli esimene kord, kui talle seda projekti põhjalikult tutvustati.

«Teatud seisundi on see plaan saavutanud, kuid mõned asjad on veel vaja teha ning täna leidsimegi, et peame edasi tegelema,» selgitas Klandorf. «Tahaksime küll protsessiga niikaugele jõuda, et kevadel mingi otsus teha, et kas firma tuleb või ei tule. Venitada ei ole mõtet.»

Kommunaalameti juhataja Ain Valdmann mainis, et linna oma tänavapuhastusfirma loomist on juba pikalt arutatud ning tööd jätkuvad.

«Tulebki edasi analüüsida, hetkel ei ole veel mingeid seisukohti võetud,» kinnitas Valdmann. Rohkem ei soovinud ta olukorda kommenteerida, sest kõik edasine sõltub mitmest asjast. Küll tõdes ta, et sel kevadel mingi otsus kindlasti tehakse.

Tallinna oma tänavapuhastusfirma loomist ajas aktiivselt endine abilinnapea Deniss Boroditš, kes suundus riigikokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles