Tallinna linnavalitsus määrab ametisse linnaosavanemate kohusetäitjad

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna linnavalitsus.
Tallinna linnavalitsus. Foto: Uwe Gnadenteich

Linnavalitsus nimetab seoses kahe linnaosavanema riigikokku siirdumise ning ühe linnaosavanema abilinnapea ametisse asumisega Nõmme, Haabersti ja Lasnamäe linnaosa vanemate kohusetäitjad.


Lasnamäe linnaosavanema kohusetäitjaks nimetatakse linnaosavanema asetäitja Andrei Novikov, Haabersti linnaosavanema kohusetäitjaks linnaosavanema asetäitja Juhan Hindov ning Nõmme linnaosa vanema kohusetäitjaks linnaosavalitsuse haldussekretär Kersti Põierpaas, teatas Raepress.

Vastavalt linnavolikogu otsusele asus Kalle Klandorf Lasnamäe linnaosavanema ametikohalt linnavalitsuse liikme ja abilinnapea ametikohale. Viktor Vassiljev ja Rainer Vakra siirdusid vastavalt Haabersti ja Nõmme linnaosa vanema ametikohalt riigikogu liikmeks.

Tallinna linnaosade valitsuste põhimääruste kohaselt juhib linnaosa valitsust linnaosa vanem. Kui linnaosa vanemat ei ole ametisse nimetatud, täidab linnaosa vanema ülesandeid linnavalitsuse korraldusega määratud linnaosa vanema asetäitja või haldussekretär.

Juhan Hindov on lõpetanud Tartu Riikliku Ülikooli geograafia eriala ning töötanud alates 6. detsembrist 2005 Haabersti linnaosa vanema asetäitja ametikohal.

Andrei Novikov on lõpetanud Sisekaitseakadeemia halduskorralduse eriala. Lasnamäe linnaosa vanema asetäitja ametikohal töötab Novikov 2007. aasta aprillist.

Kersti Põierpaas on lõpetanud Tartu Ülikooli õigusteaduskonna ning töötab alates 2003. aasta juulist Nõmme Linnaosa Valitsuse haldussekretärina.

Hindovi ja Põierpaasi ametipalgaks kinnitatakse 1937 eurot kuus (palgaaste C7) ning Novikovi ametipalgaks 2078 eurot kuus (palgaaste C8).
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles