Avati Tallinna koolide rendipindade broneerimiskeskkond

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haridusameti rendipindade broneerimiskeskkond
Haridusameti rendipindade broneerimiskeskkond Foto: Internet

Tallinna haridusamet avas linna haridusasutuste renditavate pindade veebipõhise broneerimiskeskkonna, kus on leitavad nii koolide spordisaalid, aulad, ujulad ja spordiväljakud kui ka klassiruumid ja auditooriumid, mida saab rentida väljaspool õppeaega.

Haridusasutused saavad uues broneerimiskeskkonnas reklaamida ja tutvustada oma renditavate pindade võimalusi ning rendipinna otsijal on lihtne soovitut leida.

Rendipinda saab otsida nii asutuse, tegevuse kui ka sobiva kuupäeva ja kellaaja järgi. Asutus võtab eelbroneeringu teostajaga ühendust, kinnitab broneeringu ja väljastab vastava arve.

Haridusameti üldosakonna juhataja Rainer Rannala sõnul tekkis rendipindade broneerimiskeskkonna loomise initsiatiiv kodanike pöördumistest seoses sooviga leida linna haridusasutustes sobivat rendipinda.

«Loodetavasti leiab loodud keskkond igapäevast kasutamist erinevate organisatsioonide, ühenduste, klubide ja ka sõpruskonnade hulgas, et leida oma tegevuseks sobivaid ruume,» rääkis Rannala.

Haridusameti haldusalas on 205 haridusasutust, sh 127 lasteaeda, 60 üldhariduskooli jt. Enamiku koolide andmed on keskkonnas juba leitavad, andmebaasi täiendatakse jätkuvalt ning tulevikus lisatakse sinna ka lasteaedade info.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles