Video: lasnamäelased vastasid Madisonile, et nende linnaosa on igati elamisväärne (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile TV3 stuudios väljendas riigikogu EKRE fraktsiooni liige Jaak Madison seisukoha, et tal on häbi Lasnamäe linnaosa pärast. Seevastu Rus.Postimehe küsimustele vastanud lasnamäelased avaldavad veendumust, et tegemist on igati elamisväärse piirkonnaga.

Žanna sõnul on tal häbi, et Madison ütleb Eesti kohta selliseid asju. «Eestis üldse puudub häbiplekk. Meil on suurepärane riik. On olemas ainult halvad inimesed ja poliitikud,» arvas ta.

Ka Aleksandr ja Anna avaldasid arvamust, et Madisoni seisukoht Lasnamäe suhtes ei päde. Küll aga võib mõlema lasnamäelase arvates pidada pealinna häbiplekiks Põhja-Tallinna ja Koplit, sest seal on palju renoveerimist vajavaid maju.

Koplit pidasid halvimaks linnaosaks ka Diana ja Olga, kuid Lasnamäe on nende sõnul elamiseks mõnus koht. «Kauplused, trennid, üritused. Sõpradega aja veetmiseks on siin kindlasti kohad olemas,» ütles Diana.

Tänaval kaupu müünud Anastasia elab Priisle lähedal. «Varem oli seal palju mustust. Praegu aga ehitati teed, park, oleme õnnelikud,» avaldas naine rahulolu.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles