Politsei palub rusikakangelase ohvritelt abi

Karel Reisenbuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siimu (23) kahtlustatakse vägivallakuritegudes.
Siimu (23) kahtlustatakse vägivallakuritegudes. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Politsei otsib inimesi, kes langesid mullu sügisel ja tänavu kevadel Tallinnas vägivallakuritegudes kahtlustatava Siimu (23) ohvriks.

Põhja prefektuur on sotsiaalmeedias teinud üleskutse, milles palub abi ründaja ohvritelt, kes pole sellest veel politseile teada andnud.

Politseinikud pidasid mitmes avaliku korra raskes rikkumises kahtlustatava Siimu kinni eelmisel kuul. On teada, et mitmel juhul on mees teadlikult eskaleerinud suusõnalise konflikti füüsiliseks. Hetkel on Siim Põhja Ringkonnaprokuratuuri taotlusel ja kohtu loal vahistatud.

Kogutud info järgi pani vahi all olev isik vägivallakuriteod toime möödunud sügisel ja tänavu kevadel Tallinnas. Politsei usub, et on inimesi, keda Siim ründas, kuid kes on siiani vaiki olnud.

«Otsime inimesi, keda mees ründas, kuid kes pole siiani sellest meile teatanud. Sinu sõnadest võib olla palju abi,» kutsub politsei inimesi märku andma.

Korrakaitsjad paluvad kõigil, kellel on Siimu rünnakute kohta infot, anda sellest teada Põhja prefektuuri kriminaalbüroo telefoninumbril 612 4449.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles