Tallinna kultuuriväärtuste amet on Tallinna Veele 40 000 eurot võlgu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kultuurikatel.
Kultuurikatel. Foto: Raigo Pajula.

AS-i Tallinna Vesi avalike suhete juht Priit Koff kinnitas, et pealinna kultuuriväärtuste ametile saadeti aprilli algul tõesti meeldetuletus, et amet on vee-ettevõttele võlgu 40 566,56 eurot, kuid see võlg ei ole tekkinud veetarbimise eest mittetasumisest.

Koff mainis, et Tallinna Vesi on välja ehitanud liitumispunkti Tallinna kultuurikatlale Põhja puiesteel, kuid linn ei ole selle eest tasunud. Praegu käivad kultuuriväärtuste ametiga läbirääkimised, kuidas tasumist vormistada. Ametile saadetud kiri on formaalne meeldetuletus, mida veefirma lihtsalt peab tegema.

Kultuuriväärtuste ameti juhataja Anu Kivilo tõdes samuti, et tegemist on kultuurikatla ehitamisega, mis kohtuasjade tõttu on venima jäänud. Vee tarbimise eest ei ole amet Tallinna Veele võlgu.

«Oleme Tallinna Veelt taotlenud seda, et maksmist mõne kuu võrra edasi lükata, sest põhilised ehitustööd ei ole kultuurikatlas veel alanud,» ütles Kivilo. «Oleme Tallinna Veega selles osas pidevas suhtluses.»

Kultuuriväärtuste ametile 4. aprillil saadetud kirjas on Tallinna Vesi maininud, et võlgnevus 40 566,56 eurot tuleb tasuda 10 päeva jooksul ehk 14. aprilliks. Kui amet seda ei tee, lõpetab veefirma teenuse osutamise või pöördub võlgnevuse sissenõudmiseks kohtusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles