Vigane rongiuks põhjustas suure ummiku (3)

Elisabeth Kungla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rong.
Elroni rong. Foto: Dmitri Kotjuh

Nõmme raudteeülesõidu juures on tekkinud ummik, sest Keilasse suunduma pidanud rong seisab juba pikemat aega Rahumäe jaamas.

Ühel rongil tekkis Rahumäe jaamas probleeme uksega, selgitas Elroni pressiesindaja Liina Hallik. Kuna uks ei sulgenud, siis tuli välja kutsuda tehnikud. Kuna raudteel pole võimalik rongidel üksteisest mööda sõita, siis hilinesid seetõttu ka järgmised läänesuunalised rongid. Kell 12.10 on uks töökorda saadud ning lähema tunni, pooleteise jooksul peaks graafikujärgne liiklus taastuma.

Elroni koduleheküljel on kirjas, et Reis 711 Tallinn–Pääsküla hilineb peatuses Järve 14 minutit teise rongi hilinemise tõttu. Samuti hilineb ka Reis 535 Tallinn–Paldiski.

Kohapeal viibinud autojuhi sõnul ulatub ummik ülesõidust Nõmme keskuseni ja teisele poole kuni Rahumäeni. Rahumäel seisis üks rong suunaga Pääsküla poole. Liikuma saamiseks tuleb kasutada kõrvalisi teid või ettevaatlikult üle raudtee sõita. «Inimesed sõitsid järjest Rahumäe poole ümber kurvi. Kes tahtis üle raudtee pääseda, ootas natuke ja läks siis,» kirjeldas ta. 

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles