Galerii: Tallinna liiklus on eesistumise tõttu häiritud

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reede, 7. juuli hommikul kella 89 on liiklus kesklinnas oluliselt häiritud, liiklemiseks soovitatakse kasutada Järvevana teed.

Homme pärastlõunasel tipptunnil on liiklus häiritud kesklinna ja lennujaama vahel. Liiklejail, kes kavandavad nädalavahetuse puhkusereise, palutakse võimaluse korral kasutada linnast väljasõiduks Tallinna ringteed, teatas linnavalitsuse pressiteenistus.

Kuni 8. juulini  on liiklus häiritud ja parkimine keelatud hotellide Hilton, Swissotel, Radisson Blu Sky, Radisson Olümpia, Nordic Hotel Forum ja Tallink City ümbruses. Samuti lennujaama, Kultuurikatla, Lennusadama ja Teaduste Akadeemia läheduses.

Kuni 8. juulini on suletud on Kultuurikatla ja linnahalli vahelised parklad. Kultuurikatla ees asuvasse tanklasse pääseb läbi Kai, Poordi ja Sadama tänava. Sõidukitega saab linnahalli taha kai juurde Kalasadama tänavalt. Delegatsioonide liikumise ajaks sulgeb politsei kesklinnas liikluse nii lühiajaliselt kui võimalik. Eesistumise ürituste ajal tasub kesklinnas liikudes varuda tavapärasest enam aega, eriti tipptundide ajal. Korteeži märgates tuleks autojuhtidel joonduda paremale poole sõidutee äärde ja anda sellest kindlasti suunatulega märku.

Trammitee ehitustööde tõttu on liiklusele suletud ka Suurtüki tänav. Liinide nr 3 ja 52 bussid sõidavad Suurtüki tänava sulgemise pärast kesklinna sõidusuunal ümbersõidumarsruudil Niine tänav, Põhja puiestee, Suur-Rannavärav, Mere puiestee ja Ahtri tänav. Bussiliinil nr 52 jääb ära kesklinna sõidusuunal paiknev peatus Balti jaam. Autojuhtidel palutakse võimalusel vältida Niine ja Kalaranna tänava kaudu linna sõitmist ning kasutada Ristiku ja Sõle tänavat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles