Foto: politsei otsib vägivallakuritegudes kahtlustatava mehe ohvreid (2)

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siimu (23) kahtlustatakse vägivallakuritegudes.
Siimu (23) kahtlustatakse vägivallakuritegudes. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Politsei otsib inimesi, kes langesid mullu sügisel ja tänavu kevadel Tallinnas vägivallakuritegudes kahtlustatava Siimu (fotol) ohvriks.

Põhja prefektuuri kriminaalbüroo narko- ja organiseeritud kuritegude talituse ametnikud pidasid 23-aastase Siimu kinni juunikuus. Varem isikuvastaste kuritegude eest karistatud meest kahtlustatakse mitmes avaliku korra raskes rikkumises, kus suulised konfliktid arenesid sageli füüsilisteks kaklusteks.

Vägivallakuriteod pani mees eeluurimise ajal kogutud info järgi toime 2016. aasta sügisel ja tänavu kevadel Tallinnas. Uurijatel on alust arvata, et mehe ohvriks võib olla langenud teisigi inimesi, kes pole endast seni teada andnud.

Mees on Põhja ringkonnaprokuratuuri taotlusel ja kohtu loal vahistatud.

Politsei palub kõigil kannatanutel või inimestel, kel on informatsiooni mehe võimalike kuritegude kohta, anda sellest teada Põhja prefektuuri kriminaalbüroo telefoninumbril 612 4449.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles