Sotsid tahavad Tallinna ja Viimsi tihedamat koostööd

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLNPM: KINNISVARA :TALLINN,EESTI, SEP07.
ARVO UUKKIVI JA TIIT TERIK
rp/FOTO RAIGO PAJULA/POSTIMEES
TLNPM: KINNISVARA :TALLINN,EESTI, SEP07. ARVO UUKKIVI JA TIIT TERIK rp/FOTO RAIGO PAJULA/POSTIMEES Foto: RAIGO PAJULA/PM/SCANPIX BALTICS

Sotsiaaldemokraadist Pirita halduskogu liige Arvo Uukkivi esitas eile Tallinna volikogu istungil eelnõu, millega tehakse linnavalitsusele ülesandeks moodustada Tallinna linna ja Viimsi valla koostöökogu.

Pirita ja Viimsi kodanikeühendused pöördusid 13. mail Viimsi valla, Tallinna linna ja Pirita linnaosa juhtide poole ettepanekuga moodustada ühine koostööorgan, kuhu kaasataks ka kodanikeühenduste koostöökoja liikmeid, teatas partei.

«Viimaste aastate arengute tulemusena on Tallinna linna Pirita linnaosa ja Viimsi valla elanike arv mitmekordistunud ning see tendents on nähtavalt jätkuv,» lausus Uukkivi. «Vallast ja linnast on saanud üks läbipõimunud, teineteisest sõltuv ja koostoimiv elukeskkond.»

Mehe sõnul ei ole aga sellega kaasnenud sotsiaal-majandusliku infrastruktuuri arengut, keskkonnaväärtuste hoidmist ja edasiarendamist ning palju muud, mis tagaksid jätkusuutliku kõrgekvaliteedilise elukeskkonna kujundamise.

Eelnõu kohaselt alustaks koostöökogu tööd järgmise aasta jaanuarist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles