Ärilinnaku arendaja loob Tallinna uue kooli (1)

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülemiste kvartalis töötab aina enam välisriikidest pärit inimesi.
Ülemiste kvartalis töötab aina enam välisriikidest pärit inimesi. Foto: Tairo Lutter

Haridus- ja teadusministeerium andis koolitusloa Tallinna rahvusvahelisele koolile, mis alustab õppetööd sügisel Ülemiste City linnakus.

«Asutasime Ülemiste Citysse rahvusvahelise ingliskeelse kooli, mis hakkab pakkuma tulevikus IB-õpet, sest nägime turul selleks selget vajadust,» ütles kooli asutanud Mainor ASi juhatuse esimees Kadi Pärnits ERRi uudistele.

Tema sõnul käib ainuüksi Ülemiste Citys iga päev tööl üle 50 eri rahvusest inimese ja kogu Eestis võib oodata välisspetsialistide arvu olulist kasvu.

Rahvusvaheliselt tunnustatud International Baccalaureate (IB) õppekava järgi töötava Tallinna rahvusvahelise kooli eesmärk on katta täistsükkel algklassidest gümnaasiumi lõpuni, et tagada rahvusvahelise hariduse saamise võimalus igas vanuses lastele, kes on pererände tõttu Eestisse jõudnud.

Koolil on koostamisel ühine tegevusplaan koos Ülemiste City arendajaga, et lähiajal rajada linnakusse nüüdisaegne uuenduslik koolikompleks, kus asuvad tegutsema lisaks rahvusvahelisele koolile ka Kalli-kalli lasteaed ning Emili kool.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles