Kaheksandalt korruselt alla kukkunud mees maandus puuokstes ja jäi ellu (3)

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna kesklinnas Paldiski maanteel asuva kortermaja kaheksandalt korruselt kukkus jaanipäeval alla 35-aastane mees, kes pääses imekombel eluga.

Tallinna kiirabi peaarst Raul Adlas ütles, et mees takerdus maja kõrval seisnud puu okstesse, tänu millele ta ka eluga pääses. «Ta kukkus puuokstesse, mis olid akna all, ja sealt ta toodi alla,» lausus ta.

Mees viidi hulgimurdudega haiglasse. Seda, milline tema tervislik seisund praegu on, Adlas kommenteerida ei osanud. Päästjad tõid mehe redelauto abil alla.

Peaarsti sõnul on see, et selliselt kõrguselt kukkudes inimene ellu jääb, väga haruldane. «Kõrgus eeldab seda, et ellujäämise võimalus on väike, aga vahel harva on olnud juhtumeid, kus väikesed lapsed on õnnestunud täiskasvanutel kinni püüda, aga ma ei mäleta juhtumit, et täiskasvanud inimene oleks ellu jäänud,» ütles ta.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles