Tallinna perekonnaseisuameti juhataja saab ametijuhtidest suurimat palka

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Perekonnaseisuameti juhataja Karin Kask.
Perekonnaseisuameti juhataja Karin Kask. Foto: Peeter Langovits

Võrreldes 2009. aastaga langesid mullu Tallinna kõigi ametite juhtide palgad, kuid suurima sissetulekuga võib jätkuvalt uhkustada perekonnaseisuameti juhataja Karin Kask.

Kui 2009. aastal sai Kask koos lisatasude ja hüvitiste ning muude tasudega 609 100 krooni, siis mullu kahanes tema sissetulek 541 925 kroonile. Võrreldes teiste linnaametite juhtidega langes seejuures tema palk peaaegu kõige rohkem, ettepoole jäi vaid sotsiaal- ja tervishoiuameti juhataja Vahur Keldrimaa, kelle palk vähenes aastaga veelgi rohkem. Kõigele vaatamata oli Kask eelmisel aastal linnaametite juhtide hulgas selge palgaliider.

Auhinnalisele teisele kohale palga suuruse osas jäi haridusameti juhataja Andres Pajula, kes teenis mullu 498 296 krooni ning kolmandaks jäi kommunaalameti juhataja Ain Valdmann 496 440 krooniga.

Väikseima aastapalgaga pidi eelmisel aastal leppima kultuuriväärtuste ameti juhataja Anu Kivilo, kes teenis 411 799 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles