Nisu tänava põlengus viga saanud mees suri haiglas

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeval Põhja-Tallinnas Nisu tänava kortermajas puhkenud põlengus kannatada saanud mees suri teisipäeva õhtul haiglas.

Põhja päästekeskuse pressiesindaja teatel suri põlengus viga saanud eakas mees haiglas eile õhtul kell 19.50.

Kortermaja Nisu tänaval süttis esmaspäeval kella 14 paiku. Päästeameti andmetel sai tulekahju alguse neljanda korruse korteris toimunud gaasiplahvatusest. Seal korteris elaski üksinda 80ndates eluaastates mees, kelle kiirabi haiglasse viis ja kes seal hiljem suri. 

Lisaks vaatas kiirabi sündmuskohal üle kaks inimest.

Ühistu esimees Aivar Jõelaid ütles eile Postimehele, et maja gaasisüsteemi kontrolliti viimati detsembris. Toona vaadati kõik korterid üle, ent samas nentis Jõelaid, et gaasiseadmete eest vastutab iga korteri omanik ise. Eile oli majas elekter ja gaas välja lülitatud.

Tehnilise Järelevalve Ameti pressiesindaja Anu Võlma kinnitusel on amet alustanud menetlust. «Juhtumi asjaolud on praegu tuvastamisel ja täpsest põhjusest me seetõttu veel rääkida ei saa. Niipea kui selgub midagi, anname sellest ka avalikkusele teada,» ütles ta.

Loe lisaks: Pildid ja video: Põhja-Tallinnas oli neljakorruselises kortermajas tulekahju ja Galerii: päev pärast gaasiplahvatust – šokk ja suur segadus

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles