Tallinnas sai põlengus vigastada eakas naine

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Täna õhtul puhkes Tallinnas Wiedemanni tänaval korterelamu köögis tulekahju, õnnetuses sai vigastada eakas perenaine

Kell 18.01 teatati häirekeskusele, et Tallinnas Wiedemanni tänaval põleb kolmekordne puitmaja lahtise leegiga, vahendas Põhja-Eesti päästekeskuse pressiesindaja.

Väljakutsele reageeris kaks päästemeeskonda ja redelauto Kesklinna päästekomandost.

Elamu esimese korruse korteris põles köök umbes kümne ruutmeetri ulatuses ja maja trepikoda oli täitunud tiheda suitsuga. Päästjad lokaliseerisid põlengu kell 18.14 ja kustutasid lõplikult kell 18.55, selleks ajaks oli ventileeritud ka suitsu täis trepikoda ja korter.

Tulekahjus sai kätele põletushaavu eakas korteriperenaine, kelle päästjad kiirabimeedikutele üle andsid.

Tegu oli õnnetu juhtumiga, kus toidu maitsestamisel paari tilga alkoholiga pudel käest libises ja kergelt süttiva vedeliku aurud leekidesse lahvatasid.

Päästjad tuletavad inimestele meelde, et kui juhtub halvim ja tulekahju on alguse saanud, tuleb kodus välja lülitada ventilatsioon, sulgeda aknad ja pärast väljumist enda selja taga ka välisuks. Nii ei pääse suits trepikotta ja teistesse korteritesse. Tuli ei saa juurde hapnikku, selle levik on aeglasem ja kahju väiksem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles