Reguleerijad hakkavad Liivalaia tänava ummikuid ohjama

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits

Stockmanni kaubamaja ja Tallinna linnavalitsuse liiklusteenistus panevad Liivalaia tänava kahele ristmikule välja liikluse reguleerijad, et parandada liiklust autodest umbes tänaval.

Stockmanni kaubamaja direktor Marge Türner ütles, et reguleerijad lähevad välja kahte kohta - Liivalaia ja Tartu maantee ristmikule ning vasakpöörde kohta Liivalaia tänaval, kus keeratakse Stockmanni parklasse.

«Täna õhtust on nad seal kuni Hullude päevade lõpuni ehk laupäeva õhtuni,» lausus ta.

Türneri sõnul soovitakse reguleerijate abil parandada liikluskorda Liivalaia tänaval. Kaarli puieste on ju praegu ehituse tõttu kinni, see on kindlasti võimendanud liiklusprobleeme, lisas ta.

«Kindlasti tekitavad ummikud pahameelt nii meie endi klientides kui ka nendes inimestes, kes näiteks tahavad mööda Liivalaia tänavat tööle sõita,» märkis Türner.

Tallinna liiklusteenistuse direktor Mati Songisepp ütles täna, et linn on Liivalaia liikluse parandamiseks valmis vajadusel ka täielikult sulgema vasakpöörde Stockmanni parklasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles