Fotod: Kalev Spas peeti pidu tühjas basseinis

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kalev Spa alustas täna oma laiendusprojekti peoga, mis peeti Eesti ühe suurima ujula basseini põhjas.

​Kalev Spa läbib sel suvel laiendus- ja renoveerimisprojekti, mille käigus uuendatakse täielikult kogu veekeskust ning laiendatakse oluliselt hotelli ja restorani. Turundusdirektor Meeli Eelmaa ütles, et tööle avalöögi andmiseks otsustati korraldada basseinipidu mis toimus Kalev Spa 50-meetrise ujumisbasseini põhjas. «See on ilmselt esimene kord, kui külastajad pääsevad meie basseini ilma ujumisriieteta.»

Basseini serval andis tasuta kontserdi mullu 25. juubelisünnipäeva tähistanud ansambel The Tuberkuloited. Samaaegselt demonstreerisid noored kunstnikud Grete Teigamägi, Liisi Leier ja Janely Mõttus basseini seintel oma oskusi, maalides just selleks õhtuks väljamõeldud pilte.

Esines Tallinna Kanutiaia Huvikooli modelli- ja tantsustuudio SIXTINA ning pärast tänavatantsijaid kutsusid Kalev Spa treenerid kõiki ühisele punditantsule. Seejärel toimus akrobaatikat ja joogat kombineeriva akrojooga demonstratsioon. Õhtut juhtis bändi The Tuberkuloited solist Indrek Raadik alias Summer.

Kapitaalremondi ajal on Kalev Spa veekeskus ja spordiklubi alates 1. juunist kuni sügiseni suletud, kuid hotell, ilukeskus ja restoran jäävad avatuks.

Tallinna vanalinnas asuv Kalev Spa on Eesti üks suurimaid veekeskusi, mida külastatakse aastas ligikaudu 400 000 korda. Kalev Spas on üks Eesti kahest kaheksa ujumisrajaga 50-meetrisest basseinist, mis on tänaseni Eesti ujujate peamine treeningukoht ning tipptasemel ujumisvõistluste toimumispaik. Lisaks on Kalev Spa veekeskuses lõõgastusala basseinide, mullivannide, liutorude ja saunadega, hotell, restoran, kohvikud, ilu- ja tervisekeskus ning spordiklubi. Kalev Spa avati 2006. aastal alguses, veekeskuse eelkäijaks on 1960. aastatel ehitatud Kalevi ujula, mille projekteeris toonane tipparhitekt Uno Tölpus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles