Galerii: lastekaitsepäeval istutati Lasnamäe kanalisse lilli (1)

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lastekaitsepäeval, 1. juunil toimub Laagna tee haljasribal Tallinna laste ja noorte lillepidu, mille ajal on tee liiklusele suletud.

Liiklusohutuse tagamiseks on Laagna tee 1. juunil kella 10-14 mootorsõidukite liiklusele suletud, läbi pääseb vaid ühistransport, lubatud suurimaks kiiruseks kehtestatakse 30 km/h, teatas Lasnamäe linnaosavalitsus.

Mullu peeti lillepidu Mustamäel Sõpruse puiesteel. Tänavuse Tallinna laste ja noorte lillepeo osalejate arvuks prognoositakse ligi 800 inimest, sealhulgas orienteeruvalt 600 õpilast ja kuni 50 õpetajat, kellele lisanduvad vabatahtlikud linna töötajad.

Kokku rajatakse Laagna tee eraldusribale 38 lillepeenart kogupikkusega 6,2 kilomeetrit. Hiljem istutatakse sinna ka mitmeaastased põõsad. Sõiduautode liiklus suletakse piki Laagna teed Gonsiori tänava ristmikust kuni Kärberi tänava ristmikuni. Tallinna liinibusside liiklus jätkub piirkiirusega 30km/h ja bussidele eraldatakse mõlemas suunas üks parempoolne sõidurada. Liiklejate teavitamiseks pannakse ajutised liiklusmärgid ja plakatid Laagna tee sildadele. Liiklus sildadel üle Laagna tee ja kvartalisisestel tänavatel toimub tavapäraselt.

«Loodame liiklejate mõistvale suhtumisele ajutistesse ebamugavustesse ja soovitame 1. juunil kella 10-14 võimalusel Laagna tee piirkonda vältida,» ütles Lasnamäe linnaosavanem Maria Jufereva.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles