Ragn-Sells võib Tallinna linna kohtusse kaevata (1)

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragn-Sells AS juhatuse esimees Rain Vääna
Ragn-Sells AS juhatuse esimees Rain Vääna Foto: Erakogu

Jäätmekäitlusfirma Ragn-Sells plaanib Tallinna linna ebaseadusliku tegevuse lõpetamiseks kohtusse pöörduda.

«Meie hinnangul on praeguseks piisavalt tõestust leidnud, et Baltic Waste Management (BWM) on pikema aja vältel oluliselt rikkunud Tallinnaga sõlmitud hankelepingut,» ütles Ragn-Sells ASi juhatuse esimees Rain Vääna.

«Linna plaan jätkata lepinguid BWM-ga ja soov allhangete käigus mängida teenindamisõigus linnale kuuluvale Tallinna Jäätmete Taaskasutuskeskusele (TJT) ei ole selgelt aus ega ka jätkusuutlik. Selle plaani õigusvastasusele on andnud juba hinnangu nii keskkonnaamet kui keskkonnaministeerium ning Ragn-Sells on valmis oma õigusi ja ausa ettevõtluse põhimõtteid kaitsma kohtus,» lisas ta.

Vääna sõnul on Tallinna jäätmeveo alastes tegevustes ja nende seaduspärasuses samuti üleval liiga palju küsimusi. «Eilsete sündmuste valguses oleks linnapea kohusetäitjal Taavi Aasal võimalus tõmmata kogu pealinna probleemsele jäätmeteemale joon alla ja näidata selgelt, et Arvo Sarapuuga lõpeb linnas varjatud tehingute sõlmimine, ettevõtete ebavõrdne kohtlemine ja et edaspidi austatakse avatud ja ausat ettevõtlust,» arvas Ragn-Sellsi juht.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles