Politsei otsib Tallinnas juhtunud liiklusõnnetuste pealtnägijaid

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Politsei palub inimeste kaasabi, et selgitada välja maikuus Tallinnas juhtunud kahe kergemat sorti liiklusõnnetuse asjaolusid.

Rohkem kui kaks nädalat tagasi, 6. mail kella 15.45 ja 16.05 vahel juhtus Tallinnas Narva maantee ja Pirita tee ristmikul liiklusõnnetus halli värvi sõiduauto Audi ja valget värvi rohelise veokastiga veoauto Scania vahel. Lasnamäe poolt mööda Narva maanteed kesklinna poole sõitnud veoauto Scania põrkas kokku Pirita tee kõrval olevast parklast kesklinna suunas liikunud Audiga.

Eile kella 16 ajal juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Merivälja tee ja Supluse puiestee ristmikul. Merivälja teel mööda bussirada Viimsi poole liikunud sVolkswagen põrkas kokku Merivälja teelt vasakpööret Supluse puiesteele sooritanud sõiduautoga Mitsubishi.

Neis kahes liiklusõnnetuses keegi viga ei saanud. Täpsemate asjaolude väljaselgitamiseks palub politsei liiklusõnnetuste pealtnägijatel helistada infotelefonil 612 3000 või kirjutada e-posti aadressile pohja.lmt@politsei.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles