Galerii: mänguväljaku katusele roninud kaheksa-aastase tüdruku tõid päästjad alla (1)

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Põhja-Tallinnas tuli päästjatel möödunud nädalavahetusel aidata mänguväljaku katusele roninud tüdrukut, kes ei julgenud enam ise alla tulla.

Laupäeval kell 18.30 teatati, et Põhja-Tallinnas Tuulemaa tänaval asuva mänguväljaku katusel on tüdruk, kes ei julge sealt alla ronida.

Sündmuskohale sõitnud päästjad nägid, et kaheksa-aastane tüdruk oli mänguväljaku katusel mitme meetri kõrgusel. Lapse jaoks tekitas hirmu veel üks ohtlik ja lahtine katusekonstruktsiooni kruvi. Päästjad aitasid tüdruku alla.

«Mänguväljakud on lahedad, pole kahtlustki. Samas on tegemist küllaltki ohtlike kohtadega, kus lastel lähevad mänguhoos tihtipeale meelest ära lihtsamadki ohutusreeglid. Väikeseid mudilasi tasub mänguväljakul kullipilguga jälgida, tõenäosus, et mõni seal haiget saab, on päris suur,» kommenteeris Põhja päästekeskuse pressiesindaja Indrek Hirs.

Suurematele lastele tuletas pressiesindaja meelde, et liumägedest lastakse alla, mitte ei ronita mööda libedat renni üles. «Kui minnakse keerutama karusselli peale, ei pea tegema sellist hoogu, et kõik väiksemad lapsed sealt minema lendavad,» lausus Hirs.

Hirs lisas, et mänguväljakul asuvate majade katusele ei pea üldse ronima, mängutegevus peaks toimuma majade sees.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles