Täna algab Tallinna lillefestival

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 19. mail kell 17 avatakse Tornide väljaku pargis üheksas rahvusvaheline Tallinna lillefestival, saab nautida Vaido Neigausi kontserti ja valitakse Tallinna kevadmiss.

Kokku võtab festivalist sel aastal osa üle 130 kunstniku. Kadrioru Pargi juhataja Ain Järve sõnul on võistkondi on nii kodumaalt kui ka kaugemalt. Välisriikidest on esindatud Ungari, Soome, Läti, Saksamaa, Gruusia ja Hiina. Tänavu oli võistkondadel valida kahe teema vahel: «Pereaed» ja «Ühevärviline aed».

Järve lisas, et pärast lillefestivali ametlikku avamist saab nautida Vaido Neigausi kontserti ja samas algab kohe ka Tallinna kevadmissi valimine. «Kui lillefestivali avamise ametlik osa lõpeb meil poole kuue paiku, siis kevadmissi valimine peaks võtma veel kaks ja pool tundi lisaks,» ütles Järve ja kutsus kõiki huvilisi kaunist kevadõhtut, imelisi aedu ning kevadmissi valimist nautima.

Tallinna lillefestival ja selle sündmused on kõigile tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles