Fotod ja video: Tallinnas põrutas auto teepiirdesse (1)

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna hommikul pisut pärast kella seitset juhtus Tallinnas Järvevana teel liiklusõnnetus, milles sai vigastada teepiirdesse sõitnud auto juht.

Kella 7.35 ajal olid kohapeal kolm politseiautot, kiirabi ja päästeamet.

Õnnetuse hetkel sadakond meetrit eemal Ülemiste Statoilis olnud Sander kirjeldas, kuidas Mustamäe poolt Ülemiste suunas liikunud Subaru Forresteri juht kaotas ilmselt auto üle kontrolli ja sõitis teepiirdesse. Politsei täpsustas kella 8 ajal, et autol oli lõhkenud rehv.

Õnnetuse käigus lõhkus auto ära mitu meetrit parempoolset teepiiret, mis nüüd sõiduteel koos muu sodiga vedeleb. 

Subaru juht oli autos üksi ning tuli pärast õnnetust autost omal jalal välja. Küll aga viis kiirabi ta veidi aega hiljem haiglasse.

Põhja prefektuuri pressiesindaja teatel ei olnud see ainus õnnetus Järvevana teel täna hommikul. Nimelt juhtus samal lõigul teinegi liiklusõnnetus, milles keegi viga ei saanud ja asjaga tegeleb edasi kindlustus.

Küll aga oli seal kandis avariide tõttu liiklus oluliselt häiritud ja kohal olid avariipolitseinikud, kes liiklust reguleerisid. Järvevana teel, umbes 100 meetrit enne Tartu maanteed oli tükk aega neljast sõidureast avatud vaid üks. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles