Inetu tüli Tallinnas: pahane mees ründas bussijuhti (1)

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile õhtul lastegrupile Tallinnas Asunduse tänavale järgi läinud bussijuht sai pahaselt kodanikult hoobi näkku, sest peatus vales kohas.

Tallinna Asunduse tänava elanikud saatsid Postimehele pilte Taisto bussist, mis takistas ühesuunalisel tänaval liiklust. Pildid saatnud Svetlana küll märkis, et pahased autojuhid tegid bussijuhile märkuse, kuid jättis mainimata, et märkuse tegemine lõppes kiirabi väljakutsega.

«Bussijuhi ütluste järgi ei saanud ta lastegrupile järele minnes ühest kohast sisse sõita ja sõitis sealt, kus sõita ei tohi,» rääkis Taisto Busside Eesti müügijuht Eve Luha.

«Ta ei saanud sõita sealt, kus vaja ja mõtles, et õhtune aeg, et mis seal ikka juhtub,» lisas Luha.

Kui buss oli peatunud, tuli keegi ja lõi bussijuhti näkku, nii et suure verejooksu tõttu tuli kutsuda kiirabi. «Tund aega pärast seda, kui grupp oleks pidanud olema lastega Kloogaranna lastelaagris, olid nad veel seal, sest juhile anti esmaabi,» rääkis Luha.

Kas ettevõte pöördub selle vahejuhtumi tõttu politseisse, ei osanud ta öelda.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles