Ummik sundis riigikogu vaheaega pidama

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklus Tallinnas.
Liiklus Tallinnas. Foto: Peeter Langovits

Riigikogu istungil võeti täna vaheaeg, et otsida õigel ajal kõnepulti mitte jõudnud Toomas Tõnistet. Saadiku sõnul oli ta ummikus ning hilines Toompeale kümmekond minutit.

IRLi kuuluv Toomas Tõniste pidi täna riigikogus tutvustama autoveoseaduse, riigilõivuseaduse ja karistusregistri seaduse muudatusi, kuid õigel ajal teda kõnepuldis ei olnud.

«Riigikogu juhataja Ene Ergma midagi ei kommenteerinud, võttis viieminutilise juhataja vaheaja ja pärast seda tutvustas eelnõu majanduskomisjoni esimees Urmas Klaas,» ütles riigikogu pressiesindaja.

Lisaks riigikogule ka aktiivselt laulusaates «Laulud tähtedega» kaasa lööv Toomas Tõniste kinnitas, et jäi riigikogusse hiljaks, kuna oli ummikus. «Toompeale polnud võimalik läheneda, tulin mööda Pärnu maanteed ja Kosmose vastas oli suur avarii ning ei saanud paremale pöörata,» selgitas ta oma hilinemise põhjuseid.

Saadiku arvates hilines ta kõige enam viisteist minutit.

Politsei kinnitas Postimees.ee'le, et neid pole Kosmose kino lähistel toimunud avarii kohta andmeid, kuna neid sinna välja ei kutsutud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles