Rannamäe tee on tänasest osaliselt suletud

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Seoses teekatte taastusremondiga on alates tänasest suletud Rannamäe tee Pika tänava ja Mere puiestee vahel, teisipäeval suletakse ka Suurtüki ja Pika tänava vaheline lõik.

Täna ennelõunal teesulgemine liikluses suuremaid probleeme ei põhjustanud. Millegipärast olid just Tulika taksod need, mis keelumärki tähele ei pannud ja üritasid siiski Mere puiesteele välja jõuda. Mõne hetke pärast tulid autod siiski sama teed tagasi. Umbes kümne minuti jooksul, mis Postimees teetööde paigas viibis, üritasid teistest kavalamad olla kolm Tulika taksot ja üks eraauto.

Suur-Rannavärava tänava ja Mere puiestee vaheline lõik jääb liiklusele suletuks kuni 19. mai hilisõhtuni, Suurtüki tänava ja Suur-Rannavärava tänava vaheline lõik on liiklusele suletud alates 9. mai kella 10.30-st kuni 12. mai hilisõhtuni.

9.–12. maini on kesklinna sõidusuunal ümbersõidule suunatud ka liini nr 52 bussid, mis sõidavad marsruudil Niine tänav, Põhja puiestee, Suur-Rannavärav ja Ahtri tänav ning ära jääb kesklinna sõidusuunal paiknev peatus «Balti jaam».

Liiklus on ümber suunatud Suurtüki tänava ja Põhja puiestee kaudu, kus liiklus muudetakse ajutiselt kahesuunaliseks. Autojuhtidel ja jalakäijatel palutakse hoolikalt järgida ajutiselt paigaldatud liikluskorraldusvahendite nõudeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles