Fotod: Briti saatkond toetas Kassisaba päeva tordiga

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Britid võivad lahkuda Euroopa Liidust, kuid Briti saatkond ei lahku Kassisabast. Selle kinnituseks kinkis saatkond Kassisaba päevast osavõtjatele suure tordi.

Nimelt asub Ühendkuningriigi saatkond Kassisabas Wismari tänaval, otse Kassisaba päeva põhilise sündmuspaiga Falgi pargi kõrval. Lisaks tordisöömisele mahub Kassisaba päeva sisse hulk tasuta sündmusi nii suurtele kui ka väikestele: tänavatennis, male, murumängud, köievedu, eriüritused lastele. Lavalt kõlas kogu päeva hea muusika ja kell 16 ansambli Regatt kontsert. Ajaloolane Jaak Juske tegi asumis ekskursiooni, avatud on hoovikohvikud.

«Kevadet tuleks alati tervitada suure peoga,» usuvad korraldajatest vabatahtlikud. Nende eestkõneleja Kaire Sõmer Kassisaba seltsist täpsustas, et sel moel võetakse nende asumis kevadet vastu neljandat korda.

2013. aastal loodud Kassisaba selts ühendab piirkonna elanikke oma kodukandis meeldiva ja turvalise elukeskkonna loomise eesmärgil. Seltsi tegemistest huvitub Facebooki kaudu üle 1500 inimese, Kassisaba asumis on ligikaudu 4500 elanikku.

«Kassisaba kevadpäev on iga aastaga üha populaarsust kogunud. Kohalikest vabatahtlikest koosnev meeskond kutsus neli aastat tagasi kevadpeo ellu ja on endiselt jäänud selle korraldajaks,» ütles Sõmer.

Sõmer lisas, et sel aastal rahastab Kassisaba kevadpäeva osaliselt rahandusministeerium kohaliku omaalgatuse programmi vahenditest. Tallinna Kesklinna valitsus on toetanud nii Kassisaba seltsi kui ka teiste linnaosa asumiseltside ettevõtmisi ja teeb seda ka tänavu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles