Ummikud Tallinna kesklinnas häirivad ühistransporti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklus Pärnu maanteel.
Liiklus Pärnu maanteel. Foto: Peeter Langovits.

Vabaduse väljaku sulgemise tõttu tekkinud ummikud Tallinna kesklinna tänavatel häirivad siiani trolliliiklust, veidi vähem jäid tipptunnil graafikutest kinni pidamisega hätta trammid.

Trollidispetšeri sõnul jäid hommikul näiteks number 3 liinil sõitvad trollid koguni 25 minuti võrra hiljaks. «Õismäe liinid jäid samuti ummikutesse, kogu liiklus oli mitu tundi tohutult häiritud,» ütles ta.

Dispetšeri sõnul on kõige hullem ristmike läbilaskevõime. Juhid on hädas väga lühiajaliselt põleva rohelise fooritule jooksul üle ristmiku saamisega. Samuti segasid tipptunni ajal trollide vaba sõitu ühistranspordirajale tükkinud autod.

«Võib-olla nüüd on olukord veidi rahunenum,» lisas dispetšer.

Trammidispetšeri sõnul ei ole juhid mingeid erilisi takistusi kurtnud. «Hommikusel tipptunnil on alati ummikuid, aga üldiselt on trammidel oma rada ja see püsib vaba,» ütles dispetšer rõõmsalt. Kõige raskem oli olukord Mere puiesteel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles