Galerii: Tallinnas süüdati eile neli autot (3)

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile põles Tallinnas kokku neli sõiduautot, politsei kahtlustab süütamist.

Eile varahommikul kell 3.37 teatati häirekeskusele, et Pirital Karukella teel põleb kolm pargitud sõiduautot. Päästjad kustutasid põlenud masinad kella 4.38ks. Põhja päästekeskuse teatel oli tegemist süütamisega.

Samal päeval kell 18.55 anti politseile teada, et Haaberstis Astangul põleb parklas olev sõiduauto. Tules sai kannatada ka kaks lähedalasunud masinat. Päästjad kustutasid tulekahju kella 19.28ks. Ka selle põlengu puhul oli tõenäoliselt kellegi kuri käsi mängus.

Pirital põlenud autod olid kõik pargitud töökoja juurde, kuhu need olid remonti toodud. Mis võis põlengu põhjustada, ei osatud autoremonditöökojast öelda. 

Küll aga räägiti kohapeal, et vähemalt kaks kolmest põlenud autost olid taksod. Ühe maani maha põlenud auto kerel on säilinud kiri www.reval-takso.ee.

Taksofirma juhatuse liige Alo Tintse ütles Postimehele, et ta ei ole juhtunuga kursis. Pärast piltidega tutvumist kinnitas ta, et kindlasti ei ole tegemist ettevõttele kuuluvate autodega, põlenud takso või taksod peavad kuuluma taksofirma mõnele lepingulisele juhile.

Kuna mõlema sündmuse puhul on põhjust kahtlustada süütamist, tegeleb asjaga edasi politsei.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles