Galerii: Vabaduse väljakul rääkisid ametiühingud tervisest (3)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Töörahva püha puhul kogunesid ametiühingud Vabaduse väljakul ning tänavu oli ürituse peateemaks terviseküsimused, haiguslehed ja ohutu töö.

Vabaduse väljakul toimunud ürituse peateemaks oli tänavu tervis. Ratas rõhutas oma tervituses ametiühingute ja valitsuse koostöö olulisust ning soovis tervele Eestile head töörahva püha.

«Tänavuse töörahva püha teemaks on tervis ja tervena tööl käimine. Nagu minu ametikaaslane Jevgeni Ossinovski vahel osutab, on ka tema ametinimetuses esimesel kohal tervis ja siis alles töö. Nii on see ka päriselus. Me kõik peame püsima terved iseenda, oma lähedaste ja sõprade rõõmuks. Kõrge elukvaliteedi tagab meile hea tervis, väärikas sissetulek ning lähedaste toetus,» lausus Ratas.

«Töötajate heaolu kasv on väga oluline nii riigile kui ka tööandjatele. Ühe sammu selleks astume tulumaksuvaba miinimumi tõstmisega 500 eurole järgmise aasta alguses. See otsus annab kahele kolmandikule töötajatest iga kuu 64 eurot rohkem kätte. Teine märgiline otsus on tervishoiureformi elluviimine, et tagada inimestele jätkusuutlik ja kättesaadav arstiabi. Suuname järgmise nelja aasta jooksul tervishoidu kokku 215 miljonit eurot lisaraha,» tõi Ratas välja.

«Olen kindel, et need otsused toovad kasu, sest investeeringud inimeste tervisesse on alati õiged ja tasuvad. Nii võidavad meie lähedased, meie sõbrad, me ise ja meie riik,» lõpetas peaminister.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles