Lääne-Tallinna keskhaigla polikliinik pakub selgeltnägija teenust (7)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selgeltnägija vastuvõtt Pelgulinna polikliinikus.
Selgeltnägija vastuvõtt Pelgulinna polikliinikus. Foto: Lugeja pilt

Lääne-Tallinna keskhaigla koosseisu kuuluvas Pelgulinna polikliinikus pakub selgeltnägija klientidele oma teenust, polikliiniku esindaja sõnul on selline teenus raviasutuse juhtkonnaga kooskõlastamata ning ta lubas teemat uurida.

Pelgulinna polikliiniku ühel uksel on silt, millelt võib lugeda, et kabinetis toimub igal kolmapäeval ja neljapäeval kella 16-18 rahvusvahelise ekstrasensi Tursun Alajevi vastuvõtt.

Lääne-Tallinna keskhaigla kommunikatsioonijuht Liisa Suba ütles venekeelsele Postimehele, et ta kontrollis üle raviasutuse rentnike nimekirja ja sellist teenusepakkujat ta ei leidnud. «Me ei annaks ühtegi ruumi kasutamiseks inimesele, kes pakub selgeltnägemise teenust. Kui midagi sellist on juhtunud, on see kahetsusväärne, kuna meie polikliinikule selline teenus kindlasti ei sobi,» ütles Suba.

Selgeltnägija Tursun Alajev ütles Postimehele, et alustas polikliiniku ruumides oma teenuse pakkumist kaks nädalat tagasi. «Minu vastuvõtt toimub kabinetis number 49 ja polikliiniku juhtkond on sellest tegevusest teadlik. «Kliente mul jätkub, keskmine vanus on 81 eluaastat, kuid käivad ka nooremad. Isegi üks kolmekuune laps toodi minu vastuvõtule,» rääkis Alajev.

Küsimusele, kas ta tegeleb inimeste ravimisega, või lahendab ka muid probleeme, vastas Alajev, et ta tegeleb patsientide kõikvõimalike probleemidega, mida ta on suuteline lahendama. Ta lisas, et ta tegutseb kõikjal maailmas. «Nüüd sõidan kohe Hiinasse. Ma reisin palju, seetõttu saan võtta inimesi vastu ainult kaks korda nädalas,» ütles ta.

Kui Postimees küsis pärast Alajeviga rääkimist polikliinikult uuesti kommentaari, lubas pressiesindaja asja uurida. «Me täname tähelepanelikku lugejat, kes asjale tähelepanu juhtus. Me uurime seda asja lähemalt,» ütles Suba.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles