Taavi Aas: Tallinna opositsioon on nii lõhestunud, et ei saaks linna juhtimisega hakkama

Karel Reisenbuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Aas.
Taavi Aas. Foto: Alar Truu/Õhtuleht

Tallinna opositsioon on niivõrd lõhestunud, et ei saaks linna juhtimisega hakkama, ütles Tallinna tegevlinnapea Taavi Aas pärast seda kui umbusaldusavaldus Arvo Sarapuu vastu läbi kukkus. 

«Tallinna linnavolikogu opositsioon ei võta end ise ka tõsiselt,» ütles Aas pärast läbikukkunud hääletust.

«Kui 33 opositsioonisaadikust jõuab häält andma vaid 20, siis järelikult ei võtnud reformierakondlased, sotsiaaldemokraadid ning IRL umbusaldust kuigivõrd tõsiselt ning soovisid vaid pildile pääseda. Sedasama võiksid nad saavutada hoopis heade ja edasiviivate ideedega linnajuhtimises,» ütles tegevlinnapea.

Aas osutas, et reformierakondlased ja sotsiaaldemokraadid arvavad, et volikogutöö on sama, mis Facebookis Tallinna TV kirumine. «Kuni nad seda arvavad, läheb neil võimuküpsusega veel aega,» teatas ta.

Aas lisas, et Tallinna prügimajanduse seis on hetkel tugevnev ja liigub õiges suunas ning umbusalduseks polnud põhjust. «Seetõttu pole ka arusaamatu, miks opositsiooni read niivõrd hõredaks jäid,» leidis Aas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles