Fotod ja video: politsei sõitis eest kihutanud autole tagant sisse (32)

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtupoolikul juhtus avarii Tallinnas, kus politseiauto sõitis tagant otsa autole, mille juht püüdis parajasti korrakaitsjate eest põgeneda, kuid pidurdas siis järsult.

Täna kella 16 ajal märkas Pirital liikunud politseipatrull, et sõiduauto Audi juht eiras Randvere tee ja Merivälja tee ristmikul punast foorituld ja sõitis üle ristmiku.

Politsei andis ees liikunud sõidukile seepeale peatumismärguande, mida viimane otsustas eirata. Selle asemel lisas juht kiirust ja asus eest ära sõitma.

Tagaajamine jõudis kesta umbes 700 meetrit, kuni juhi tee lõppes Merivälja tee ja Kloostrimetsa tee ristmikul, kui ta järsult pidurdas ja politsei talle tagant otsa sõitis. Liiklusõnnetuses keegi viga ei saanud.

Audi roolis olnud juhtimisõigusega 39-aastane mees oli kaine ja praeguseks ei ole teada, miks otsustas ta politseinike eest põgeneda.

Kommentaarid (32)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles