Tallinna TV piirdub esialgu eestikeelse programmiga

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna televisioon.
Tallinna televisioon. Foto: Toomas Huik

Linnale kuuluv Tallinna TV ei kavatse praegu oma programmi venekeelsete subtiitritega varustada, esialgu puuduvad telekanalil andmed selle kohta, kui palju on vaatajate seas venekeelseid inimesi.


«Vastavalt linnavolikogu otsusele on Tallinna TV eestikeelne,» ütles Tallinna TV juht Jüri Raudsepp venekeelsele Postimehele.

Ta märkis, et Tallinna TV-l pole midagi venekeelsete saadete näitamise vastu. «Kui leiame sobivad saated ja saame hinna, litsentside ja autoriõiguste osas kokkuleppele, siis loomulikult lisame oma programmi ka venekeelsed saated,» lubas Raudsepp, lisases, et see tingib automaatselt vajaduse varustada venekeelsed saated eestikeelsete subtiitritega.

Kuna telekanal alles alustas tegevust, siis pole selle loojatel veel andmeid selle kohta, kui palju on auditooriumi seas venekeelseid vaatajaid. «Aprillis tellime monitooringu ja mais oskan öelda aprillikuu andmeid,» lausus Raudsepp.

Tallinna linnavalitsus annab nii eesti kui vene keeles välja ajalehte Pealinn. Samuti on kakskeelsed mõned linnaosalehed. Samuti on linn tellinud saateid Vene telekanalilt PBK Estonia.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles