Vedurijuhi auto muutis linnakodaniku murelikuks (2)

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahtlane auto kuulub vedurijuhile, kes oli selle oma töökoha lähedusse parkinud.
Kahtlane auto kuulub vedurijuhile, kes oli selle oma töökoha lähedusse parkinud. Foto: Mupo

Eile keskpäeval saatis tähelepanelik linlane munitsipaalpolitsei korrapidaja meilile foto raudtee ääres tühermaal seisvast autost.

«Saatja avaldas muret, et tegemist võib olla ärandatud autoga, kuna see seisvat kahtlasevõitu kohas juba pikemat aega. Fotole ei olnud lisatud auto asukohakoordinaate, kuid visuaalsel vaatlusel võis aimata, et auto asukoht on Pääskülas, Liipri tänava piirkonnas. Kontrollimisel leitigi sõiduk aadressilt Liipri 33,» rääkis mupo pressiesindaja Meeli Hunt.

Patrull fikseeris olukorra ning edastas auto numbri korrapidajale, kes võttis ühendust selle omanikuga. Üllatunud autoomanik selgitas, et on vedurijuht ja varahommikul tööle tulles parkis sõiduki mugavuse mõttes töökoha, ehk rongidepoo vahetusse lähedusse.

«Vedurijuht lubas võimaluse korral kahe reisi vahel auto ümber parkida, kui see aga ajaliselt ei õnnestu, siis pärast tööpäeva lõppu autoga koju sõita,» ütles Hunt.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles