Politsei palub abi 9-aastasele poisile otsa sõitnud ja sündmuskohalt põgenenud juhi leidmisel

Elisabeth Kungla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei.
Politsei. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Kella 13.30 paiku toimus Sõle tänaval Nisu bussipeatuse juures liiklusõnnetus, milles sai kannatada 9-aastane poiss. Sõiduki juht lahkus sündmuskohalt. 

Esialgsetel andmetel liikus tundmatu sõiduk mööda Sõle tänavat Ehte tänava poolt Paldiski maantee poole ning sõitis fooriga reguleeritud ülekäigurajal otsa 9-aastasele poisile, kes ületas teed sõiduki suhtes vasakult paremale, teatas Põhja prefektuur. Kiirabi viis lapse haiglasse.

Politsei palub kõigil, kes nägid seda liiklusõnnetust pealt, kellel on selle kohta infot või pardakaamera salvestisi, võtta ühendust politseiga, et võimalikult kiiresti selgitada välja liiklusõnnetuse asjaolusid. 

«Liiklusõnnetuse korral, eriti juhul, kui kannatada saab laps, tuleks eeskätt teha kõik selleks, et vigastatu saaks võimalikult kiiresti abi. Kahjuks tulevad aeg-ajalt ette juhtumid, kus autojuhid põgenevad sündmuskohalt, lootuses karistusest pääseda. Teeme endast kõik, et autojuht tabada, ja loodame siinkohal ka linlaste abile,» sõnas Kesklinna politseijaoskonna patrullitalituse juht Taavi Kirss.

Politsei palub politseiga ühendust võtta, helistades numbrile 612 3000 või 112 või kirjutada e-kiri aadressile pohja.lmt@politsei.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles