Tallinnas peksti mees surnuks

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu

Esmaspäeva õhtul sai 49-aastane mees Lasnamäel peksmise tagajärjel sedavõrd raskeid vigastusi, et suri hiljem haiglas. Politsei palub võimalike pealtnägijate abi.

Esmaspäeva, 10. aprilli õhtul kella 22.15 ajal viis kiirabi Tallinnas Läänemere tee 64 maja juurest haiglasse raskete kehavigastustega 49-aastase mehe. Kannatanu vigastused olid sedavõrd rasked, et eile laekus politseile haiglast teade mehe surma kohta, teatas Põhja prefektuur.

Sündmuskohal töötasid kriminalistid, kes viisid läbi esimesed menetlustoimingud ning kogusid jälgi ja asitõendeid. Kriminaalpolitseinikud töötavad hetkel läbi kogu olemasolevat informatsiooni, et juhtunus selgust saada.

Politseil on alust kahtlustada, et kannatanu vigastused võisid tekkida peksmise tagajärjel. Seetõttu alustati juhtunu osas kriminaalmenetlust raske tervisekahjustuse tekitamise paragrahvi alusel.

Põhja prefektuuri kriminaalbüroo talituse juht Roger Kumm ütles, et kannatanu leiti elumajade juurest, kus liigub palju inimesi. Politsei teada elas mees samas piirkonnas ja elatus tühjade pudelite korjamisest.

«Äkki tunneb keegi kannatanu ära ning oskab anda infot tema liikumistrajektooride või käitumisharjumiste kohta. Ehk nägi keegi seal piirkonnas nimetatud ajavahemikul midagi kahtlast. Palume anda inimestel oma tähelepanekutest meile teada. Iga infokild on abiks. Tegu on väga raske isikuvastase kuriteoga ning töötame hetkel aktiivselt selle nimel, et selgitada kuriteo toimepanija kiiresti välja,» sõnas Kumm.

Ohvril oli tol õhtul seljas halli värvi jope ja jalas tumedad teksapüksid ning mustad kingad. Peas oli tal musta värvi nokamüts ning käes tumedad kindad. Mees võis endaga kaasas kanda kolme valget värvi kilekotti.

Politsei palub kõigil, kel on juhtunu kohta infot, anda sellest teada Põhja prefektuuri kriminaalbüroo telefoninumbritel 514 8744, 505 4475 või politsei infotelefonil 612 3000.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles