Fotod: Mustamäe teel on liiklus veeavarii tõttu häiritud

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Veemagistraaltoru purunemise tõttu on Mustamäe tee ja Endla tänava ristmiku lähedal liiklus linna suunduval sõidurajal ajutiselt suletud. Liiklejatel palutakse võimalusel seda piirkonda vältida.

Tallinna Vesi teatel on avariikohas vesi pidama saadud ja alustatud remondiga. Avarii likvideerimiseks on praegu kavas sulgeda mõlemad linna sisenevad sõidurajad. Ühtlasi tähendab see, et ajutiselt jäävad seisma ka trollid 1 ja 5.

Kella 17.20 seisuga otsitakse võimalusi trollide asendamiseks bussidega. Sõitjatele jäävad avatuks kaks Mustamäe poole suunduvat sõidurada, millest ühe suunda on kavas muuta, et Mustamäe tee oleks läbitav ka linna poole liiklejatele.

Tööd avariikohas lõpetatakse esimesel võimalusel, ent võivad kesta hiljemalt homme õhtuni. Selle ajani kehtib piirkonnas muudetud liikluskorraldus. 

Tallinna Vesi annab täiendavatest muudatustest, tööde lõppemisest ja endise liikluskorralduse taastumisest teada esimesel võimalusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles