Linnavolikogu Keskfraktsioon arvas Meelis Pai oma ridadest välja

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Pai.
Meelis Pai. Foto: Sander Ilvest

Tallinna linnavolikogu Keskerakonna fraktsioon arvas Meelis Pai oma ridadest välja, Pai lahkus erakonnast eelmisel nädalal.

Keskfraktsiooni esimees Toivo Tootsen sõnas, et fraktsioonil ei olnud teist võimalust, kui Meelis Pai välja arvata, edastas erakond. «Kui Meelis Pai soovis oma soovil Keskerakonnast lahkuda, siis jäi fraktsioonile ainult üks võimalus,» lisas ta.

«Kuna Keskerakonnale on Tallinnas valijate poolt antud ainuvõim, siis fraktsiooni töövõimet selline otsus ei kahjusta,» lausus Tootsen.

Tallinna linnahalli nõukogu esimehe kohalt tagasi kutsutud Meelis Pai lahkus äriregistri andmeil Keskerakonnast 31. märtsil. Tallinna linnavalitsus otsustas 20. märtsi erakorralisel istungil vabastada Pai Tallinna Linnahalli AS-i nõukogu esimehe kohalt, kuna mees sõlmis ise endaga töölepingu kunstilise juhi ametikoha täitmiseks. Tallinna linnapea kohusetäitja Taavi Aasa kinnitusel käitus Pai ametis olles omavoliliselt.

Pai töötas alates 2000. aastast Nukuteatri direktorina, kust pidi 2013. aasta aprillis kultuuriministeeriumiga vastuollu sattumise tõttu lahkuma. Teatrist lahkumise järel asus Pai tööle Tallinna tollase linnapea Edgar Savisaare nõunikuna. Samal aastal oli Pai Tallinnas Ülemiste liiklussõlme suurejoonelise avamise üks lavastajatest, organiseerides peopaika hiiglasliku penoplastist Ülemiste vanakese, kes kohapeal Savisaarega mõtteid vahetas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles