Trolli alla jäänud mees hukkus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklusõnnetuse sündmuskoht Vilde teel.
Liiklusõnnetuse sündmuskoht Vilde teel. Foto: Politsei

Tallinnas Vilde teel hukkus täna kell 11.30 trolli alla jäänud 67-aastane mees.

Õnnetus juhtus Szolnoki peatuse juures, vaid meeter enne jalakäijate ülekäigurada. Et sõidukitele süttis just roheline foorituli, alustas troll stoppjoone tagant sõitu.

Ringkonnaprokurör Rainer Amuri sõnul on uurijatel praegu kaks võimalikku versiooni: kas mees kukkus sõiduteele või soovis üle tee minna.

«Ühe võimaliku versiooni järgi oli mees sõiduteele hästi lähedal ja mingil põhjusel kukkus otse trolli ette,» sõnas Amur.

«Teine variant, et mees püüdis sõiduteed ületada. Sel juhul hakkas ta teele minema ülekäiguraja väliselt või tahtis diagonaalselt sellele jõuda,» märkis Amur. «Kuid jalakäijatele oli selleks ajaks süttinud punane tuli.»

Trolli alla jäänud mees hukkus silmapilkselt.

Politsei palub liiklusõnnetuse täpsemate asjaolude selgitamiseks tunnistajate abi. Kõigil, kes õnnetust pealt nägid, palutakse helistada 612 5666 või politsei lühinumbril 110.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles