Pillak: Tallinna Televisioon vajab likvideerimiskoda, mitte nõukoda

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnne Pillak.
Õnne Pillak. Foto: Peeter Langovits

Tallinna linnavolikogu Reformierakonna fraktsiooni aseesimees Õnne Pillak teatas pressiteates, et volikogu opositsiooni fraktsioonid ei peaks andma Tallinna TV tegemiseks tugevamat alibid ja jätma esitamata oma liikmed loodavasse nõukotta.

Linnavalitsus esitas eile linnavolikogu fraktsioonidele kirja, et fraktsioonid esitaks oma kandidaadid TTV nõukotta haridus- ja kultuurikomisjoni järgmiseks koosolekuks.

«Minu soovitus on, et opositsioon ei saadaks oma liikmeid Tallinna Televisiooni loodavasse nõukotta. Selle eesmärk on vaid saada arutule maksumaksja rahakulutamisele liitlasi, et Keskerakond üksi ei peaks enam vastutama oma tegude eest,» lausus Pillak. 

Opositsioonipoliitik lisas, et minna aitama propagandamasinat tegevuses hoida lootuses, et see midagi muudab, on naiivne. «Las Tallinna Televisiooni ning sellega kaasnevate skandaalide eest vastutavad projekti loojad ehk Keskerakonna saadikud,» arvab Pillak.

Pillak juhtis tähelepanu, et opositsiooni ettepanek on algusest peale olnud Tallinna Televisioon kinni panna ja vabanevad vahendid suunata näiteks lasteaedade või teede remonti. «Kutsuda nüüd opositsiooni appi oma tempusid lahendama on ikka veider vastus ettepanekule likvideerida Tallinna Televisioon,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles