Kuuldused pikettidest Tallinna TV asjus osutusid ennatlikeks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Priit Simson

Kuigi hommikul levis meedias teade, et Tallinna TV vastaste organiseerimisel toimub täna meeleavaldus linnavalitsuse eest ning linnameedia toetuseks registreeriti omakorda pikett pealinna volikogu ees, polnud linnapildis märke kummastki.

Algatuse «Maha Tallinna TV – raha lasteaedadele» Facebook’i lehe looja teatel polnud Õhtulehes kirjeldatud ettevõtmist kavas, kuigi selle vastu elavat huvi tunti.
Küll aga registreeris Keskerakonna nõunik Andres Hiie politseis Tallinna TV toetuseks mõeldud piketi, mis pidi kestma kella 14-18 linnavolikogu ees.

«Keskerakondlased on registreerinud piketi Tallinna TV toetuseks volikogu maja ees volikogu istungi eel täna ja neljapäeval. Põhjus eelkõige selles, et samal ajal ja samas kohas kahte piketti korraga korraldada ei saa. Eks nad kartsid siinse kommuuni inimeste meeleavaldust,» selgitas sotsiaaldemokraadist linnavolinik Jaak Juske Tallinna TV vastasel veebilehel.

Täna määratud ajal liikus volikogu ees hulgaliselt ajakirjanikke ning istungile saabuvaid linnavolinikke, kuid piketti polnud kuskil märgata.

Kui Postimees.ee Hiielt selle toimumise kohta aru päris, soovitas mees linnavolikogu juures ringi vaadata ning kinnitas, et pikett kestab seal kella 18ni. Hoolikast ringivaatamisest hoolimata midagi, mida saanuks käsitleda meeleavaldusena Tallinna TV toetuseks, silma ei hakanud.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles