Opositsiooni küsimusterahe Savisaart ei kõigutanud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna linnavolikogu istung.
Tallinna linnavolikogu istung. Foto: Peeter Langovits

Tallinna linnavolikogu saatis tänasel erakorralisel istungil 38 poolthäälega teisele lugemisele linna 2011. aasta eelarve muutmise ja esimese lisaeelarve eelnõu.

Muudatusettepanekuid saab teha homme keskpäevani. Seejärel koguneb uuesti volikogu rahanduskomisjon, kes ettepanekuid arutama hakkab. Teine lugemine toimub neljapäeval.

Eelarve seisukohti ja numbreid tutvustanud linnapea Edgar Savisaarele esitasid linnavolikogu opositsiooni esindajad Reformierakonna ja IRLi fraktsioonidest hulgaliselt küsimusi.

Linnapea laveeris enamikul juhtudel vastustest oskuslikult kõrvale, mistõttu linnavolinikud oma küsimustele sisuliselt vastuseid ei saanudki.

Palju küsimusi tuli Tallinna televisiooni kohta. Opositsiooni esndajad olid seisukohal, et eelarvest linnatelevisioonile eraldatud 1,9 miljonit eurot on täiesti ebaõiglane summa. Samal ajal kulutab linn lasteaedade remondiks tänavu vaid natuke rohkem kui 127 000 eurot. Selline suhtumine näitab, et lapsed ei ole Tallinna prioriteet.

Tallinna 2011. aasta esimese lisaeelarve vastuvõtmisega suureneb eelarve kogumaht 857 000 euro võrra, ulatudes 463 miljoni euroni.

Savisaar kinnitas, et tegemist on positiivse lisaeelarvega, mis tõestab taas linna head rahalist seisu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles