Video ja fotod: Pirita jões hulpinud Soome numbrimärgiga auto tõmmati kaldale (2)

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna hommikul veidi enne kella 9 sai häirekeskus teate Pirita jõkke sõitnud sõiduautost. Inimesi sõidukist ei leitud.

Põhja päästekeskuse pressiesindaja sõnul sai häirekeskus täna hommikul kella 8.44 ajal teate Pirita jõkke sõitnud sõiduautost. Soome numbrimärgiga Volkswagen leiti Peterburi teel üle Pirita jõe viiva silla juurest.

Päästjad käisid kohapeal ja kontrollisid autot, kuid inimesi sõidukis ei olnud. Päästjad kontrollisid ka jõekallast allavoolu, kuid kedagi ei leitud.

Põhja prefektuuri pressiesindaja sõnul ei olnud tegu õnnetusega ning seetõttu ei tegele politsei ka juhtunu täpsemate asjaolude väljaselgitamisega. «Omanik tegeleb sellega ise, see on tema vara, tema vastutab, et see saaks sealt ära viidud,» lisas ta. Politsei suhtles omanikuga ning sai kinnituse, et ta laseb ise auto jõest välja tõmmata.

Pärast kella 18 oli kohale tulnud ka puksiir ning sõidukit hakati veest välja tõmbama. Kella 19 paiku saadi auto kaldale.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles