Galerii ja video: kaubik sõitis otsa tee ääres peatunud autole, vigastada sai neli inimest (7)

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Harjumaal Tallinna-Pärnu maanteel sõitis reede õhtul kaubik otsa peatunud Norra sõiduautole, liiklusõnnetuses sai vigastada neli inimest.

Õnnetus juhtus eile kell 18.12 Saue vallas Tallinna-Pärnu maantee 17. kilomeetril, kus 42-aastane mees peatas Norra registreerimisnumbritega Opel Insignia parempoolsel teeäärel, teatas siseministeerium.

Peatunud autot ei märganud Renault Masteri kaubiku roolis olnud 23-aastane mees, kes sõitis peatunud sõiduautole tagant otsa.

Kokkupõrke tagajärjel paiskus Opel teelt välja ning Renault liikus üle vasaku sõidurea, kus sõitis otsa teepiirdele.

Kiirabi toimetas mõlema sõiduki juhid ning Opelis kaasreisijatena olnud 44-aastase naise Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Opelis olnud poisi toimetas kiirabi Tallinna lastehaiglasse. Poisi sünniaeg on täpsustamisel.

Liiklusõnnetuse ühe pealtnägija väitel ei peatunud Norra auto mitte teepervel, vaid paremal sõidurajal. Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja seda infot ei kinnitanud. «Liiklusõnnetuse kõik asjaolud selgitab välja uurimine,» lausus ta.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles