Kukk: Tallinna TV reklaamitulu on endiselt olematu

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna TV uus juht Revo Raudjärv on lubanud katta pool telekanali kuludest reklaamist laekuvate rahadega.
Tallinna TV uus juht Revo Raudjärv on lubanud katta pool telekanali kuludest reklaamist laekuvate rahadega. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Linnavolikogu liikme Kaido Kuke (IRL) arupärimisest linnavalitsusele selgub, et Tallinna TV reklaamitulu on endiselt peaaegu olematu. Möödunud aastal oli see 62 989 eurot, mis moodustab alla kahe protsendi telekanali eelarvest.

«Tallinna TV on kulukas ja ebaõnnestunud edevusprojekt – selle reklaamitulu ja vaatajaskond on olematud ning maine poliitilise kallutatuse ja korruptsiooniskandaalide tõttu madal. On täiesti mõistetav, et peaaegu ükski endast lugupidav ettevõtte ei soovi enda reklaamiraha sinna kanalisse viia. Reklaam Tallinna TVs mõjub antireklaamina,» ütles Kukk.

Seetõttu on Kuke sõnul Tallinna TV uue juhi välja käidud mõte, et peagi võiks kanali eelarvest 50 protsenti katta reklaamitulu, ebareaalne.

«Mesijuttu võib ju puhuda, aga vaadakem parem faktidele otsa: kanal neelab eluspüsimiseks linnaeelarvest rohkem kui 3,5 miljon eurot aastas, samal ajal toob reklaami müük vaid mõnikümmend tuhat eurot. Tallinna TV on ja jääb kahjumlikuks projektiks. On aeg tõele otsa vaadata ja linna raha põletamine sellele diletantliku lolluse peale lõpetada!» rääkis Kukk, kelle sõnul saaks 3,5 miljoni eest linn osta igal aastal 18 uut bussi või ehitada mitu kilomeetrit kergliiklusteid.

Samuti selgus arupärimisest, et aastaga on Tallinna TV palgafond kasvanud peaaegu 175 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles